Wie zijn wij?

Lingzhi praktijken is een samenwerkingsverband van een aantal acupuncturisten in de Randstad met als belangrijkste specialisatie neusproblemen. De eerste Lingzhi praktijk is in de jaren 80 opgezet in Rotterdam door dhr. You. Aan het eind van zijn loopbaan waarin hij grote aantallen mensen heeft geholpen heeft hij in China de titel van professor mogen aanvaarden. In 2016 is hij gepensioneerd. Stilzitten zit echter niet in zijn aard. Op dit moment is hij bezig met het verdere onderzoek naar de werking van Chinese kruiden.

De drie praktijken in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag werken verder met zijn gedachtengoed. Nog steeds zien we vrijwel dagelijks mensen die eerder door hem zijn behandelt, of hem via via kennen. De acupuncturisten, waaronder een aantal familieleden van de heer You,  hebben naast een gedegen reguliere opleiding ook een training gehad onder zijn leiding. 

In de praktijken werken we met klassieke Chinese geneeswijzen. Wij vinden dat Westerse en Chinese geneeswijzen uitstekend naast elkaar kunnen bestaan. Waar nodig overleggen wij graag met (huis)arts of specialist.