Acupunctuur Rotterdam

Acupunctuur Rotterdam | Lingzhi praktijk kunt u bereiken via telefoonnummer: 010 – 29 19 380. U kunt ook whatsappen met 06 11 10 13 67

Als wij bezig zijn met een consult wordt de telefoon meestal niet opgenomen.  Uw telefoontje wordt dan beantwoord door een atwoordapparaat.  Als u uw naam,  uw telefoonnummer en een boodschap inspreekt, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Buiten de openingstijden wordt uw telefoontje meestal beantwoord door een antwoordapparaat. U kunt dus ook ‘s avonds en in het weekend een boodschap achterlaten. Een email sturen naar rotterdam@lingzhi.nl kan natuurlijk altijd.

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Openingstijden:
Di-Vr. 9.00 – 17.30 uur
‘s avonds en op zaterdag op verzoek en in overleg.

Adres:
Acupunctuur Rotterdam Zuid | Lingzhi praktijk voor Chinese acupunctuur
Willem Molenbroekplein 72
3071 MK  Rotterdam (Kop van Zuid)

Ligging en bereikbaarheid:

Metro: bij halte Wilhelminaplein neem de uitgang Veemstraat. Steek vervolgens de drukke Laan op Zuid over en sla rechtsaf. De praktijk ligt op het eerste pleintje aan uw linkerhand.

Tram: De praktijken liggen op 2 minuten loopafstand van tramhalte Lodewijk Pincoffsweg. Tramlijnen 20, 23 en 25 stoppen hier.

Auto:  De praktijk is gevestigd in een betaald parkeren gebied. De zone is 320. U kunt uw auto kwijt aan de Laan op Zuid ter hoogte van nummer 388 of aan de Lodewijk Pincoffsweg.  Soms is het even zoeken. Als u iemand wegbrengt kunt u via het trottoir uw auto tijdelijk voor de deur neerzetten. 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.