Adres en route

  Praktijkadres:
Willem Molenbroekplein 72, 3071 MK  Rotterdam (Kop van Zuid)

   Ligging en bereikbaarheid Openbaar Vervoer:
Metro: halte Wilhelminaplein, neem uitgang Veemstraat. Steek de drukke Laan op Zuid over (kijk uit!), aan de overzijde sla rechtsaf. De praktijk is gelegen aan het eerste pleintje (het Willem Molenbroekplein) links op nummer 72.

Tram: De praktijk ligt op 2 minuten loopafstand van tramhalte Lodewijk Pincoffsweg. Tramlijnen 20, 23 en 25 stoppen hier. U kunt ook de tramhalte Wilhelminaplein nemen, maar dat is iets verder lopen.

Komt u van buiten Rotterdam, dan adviseren wij u om met het OV te komen: vanaf het Centraal Station neemt u dan de metro richting Slinge. U stapt dan uit bij halte Wilhelminaplein.

  Ligging en bereikbaarheid auto:

Auto: sommige navigatiesystemen kunnen ons adres moeilijk vinden. Zet in dat geval uw navigatie op Laan op Zuid 388. De praktijk ligt in een betaald parkeren gebied. De zone is 320. Parkeren kunt u aan de Laan op Zuid of aan de Lodewijk Pincoffsweg. Besef dat parkeergelegenheid – net zoals vrijwel overal in Rotterdam – schaars is, houd rekening met wat zoeken. Als u iemand wegbrengt kunt u tijdelijk voor de deur parkeren. U moet dan even via het brede trottoir omrijden. 

Reacties zijn gesloten.