bijholteontstekingen

Al aardig wat jaar heb ik regelmatig last van bijholte-ontstekingen. Om dit te bestrijden heb ik van mijn huisarts meerdere antibioticakuren gehad, maar helaas kwam het steeds weer terug. Vervolgens ben ik verwezen naar de KNO-arts in het ziekenhuis. Van de KNO arts heb ik ook meerdere antibioticakuren gehad en uiteindelijk heeft hij besloten over te gaan op een operatie. Deze operatie heeft vorig jaar augustus plaatsgevonden, maar na nog geen jaar kwamen de klachten weer terug en ben ik weer terug gegaan voor verdere behandeling. Ik heb toen weer een CT scan gehad en kreeg weer allerlei antibioticakuren en zelfs een prednison kuur waar ik totaal niet blij mee was. Als deze medicijnen niet aansloegen moest ik waarschijnlijk weer geopereerd worden, aangezien de ontsteking weer voor een deel was teruggekomen.

Toen werd ik door een collega gewezen op de Lingzhi praktijk. Ik heb de website bekeken en daarna gelijk de telefoon gepakt om een afspraak te maken. De volgende dag kon ik al langskomen, daar was ik erg blij mee.

Ik had geen idee wat me precies te wachten stond, maar wilde graag van mijn klachten af, dus op 19 november had ik mijn eerste behandeling. De therapeut had mij gewaarschuwd dat ik last kon krijgen van een grieperig gevoel, koorts en keelpijn. Na de eerste behandeling had ik hier nog geen last van, maar na de derde behandeling begon ik me beroerd te voelen en kreeg ik koorts. Daarna ging het wel weer redelijk, ik voelde me niet super lekker en fit, maar het kon ermee door. Daarna ben ik nog wel een paar dagen goed ziek geweest, maar ben toch doorgegaan met de behandeling, want ik wilde hoe dan ook van mijn klachten af. Uiteindelijk heb ik 26 behandelingen nodig gehad om van mijn klachten af te komen. Dit zijn meer behandelingen dan dat er in eerste instantie ingeschat werd, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.

Als ik op de behandelingen terug kijk was het best een heftige behandeling, maar zeker de moeite waard. Ik voelde me niet helemaal lekker, had pijn in mijn neus en mocht tijdens de behandeling niet alles eten, maar dat was allemaal maar voor tijdelijk. Uiteindelijk ben ik nu van mijn klachten af, zoals het verschrikkelijke kloppende gevoel in mijn holtes waardoor mijn bovenkaak erg pijnlijk was en kan ik nu weer vrij ademen door mijn neus.

Ik wil Lingzhi praktijk hartelijk bedanken voor de behandelingen.

Miranda van C.

Reacties zijn gesloten.