Lingzhi praktijken voor acupunctuur

Neem contact op met één van onze Lingzhi vestigingen voor meer informatie of om een afspraak te maken:
Amsterdam
Rotterdam
Den Haag | Zoetermeer

Neusproblemen
Lingzhi praktijk voor traditionele Chinese geneeskunde is gespecialiseerd in de bestrijding van neusproblemen, zoals bijholteontsteking (rhino-sinusitis), voorhoofdsholte-ontsteking, langdurige verstopping, snurken, hooikoorts en verlies van reuk- en smaakvermogen. Bekijk hier onze video met cliëntervaringen.

Migraine
Lingzhi praktijk heeft een uitstekende reputatie bij het verhelpen van chronische hoofdpijn en migraine. Veel tevreden cliënten weten inmiddels de weg naar één van de praktijken te vinden.

Afvallen
Bij gewichtsproblemen is acupunctuur vaak nuttig om te komen tot nieuwe gewoonten op weg naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Klik hier voor meer informatie. U bent van harte welkom!

Pijn
Bij rugpijn, schouderpijn, pijn in de onderrug of pijn in gewrichten zoals de knie, enkel, elleboog etcetera zien we vaak erg snel resultaat.

Kinderwens
Als een zwangerschap om onverklaarbare wijze uitblijft, is de oorzaak nogal eens energetisch van aard. Bij Lingzhi hebben we al diverse baby’s geboren zien worden na een behandeling met acupunctuur en kruiden.

Andere gezondheidsproblemen
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met andere gezondheidszaken als gewichtproblemen, afvallen, rugproblemen, hernia en menstruatieklachten.

Kosten en zorgverzekering
Wij zijn aangesloten bij de belangrijkste beroepsverenigingen waardoor onze consulten in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier voor meer informatie.

Wij heten u van harte welkom in één van onze praktijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.