neus-en bijholten

Iedereen wil ik het vertellen! Want ik ben heel bij met de behandeling van Lingzhi!

Mijn leeftijd is 58 jaar. 13 jaar geleden ben ik twee keer geopereerd aan mijn neus- en bijholten. Ook heb ik veel antibiotica gebruikt telkens zonder blijvend resultaat. Vaak was ik moe, lusteloos en kaakontstekingen, tranende ogen etc. De laatste paar jaar was ik ook kortademig en na allerlei onderzoeken aan longen enz had ik volgens de longarts astma. Hiervoor gebruikte ik ontstekingsremmers en ik slikte antibiotica als onderhoudsdosis. De klachten bleven ondanks de medicijnen.

Tot ik toevallig op internet de site van Lingzhi ontdekte en besloot om me laten behandelen. Ik ben nu 20 keer geweest en ik voel me als herboren. Ik gebruik geen medicijnen meer. En ik voel me heel erg goed. Ik kan weer traplopen, fietsen, heb dus weer veel lucht. Zelfs mijn gehoorapparaat is niet meer nodig, dus waarschijnlijk zaten m’n oren ook vol. De behandeling vond ik wel zwaar, ik was er ook echt ziek van. Maar het was de moeite. Ik ben heel blij dat ik doorgezet heb.

Elly K.

Reacties zijn gesloten.