Overwinteren in Spanje

Maandag 7 januari startte ik de behandeling bij u voor mijn chronische voorhoofdsholte/ bijholte-ontsteking, waar ik al zo’n 22 jaar last van heb. Had al van alles geprobeerd. Twee operaties, het ene onderzoek na het andere,  heel veel antibiotica, verschillende homeopathische artsen bezocht, allerlei medicijnen gehad. Chiropractie, bioresonantietherapie, ook acupunctuur bij andere arts. Verschillende jaren heb ik overwinterd in Spanje omdat ik absoluut niet tegen de kou kan en vanaf september tot aan de lente heel veel last heb van de holtes en bijna niet buiten kan zijn. Helemaal ingepakt (twee sjaals, hoofdband, hoed, skibril tegen wind op mijn ogen) ga ik dan uit huis in de auto en weer in huis. Een wandelingetje is er dan de hele winter niet bij. Ik voel me best wel een beetje gehandicapt, er erg opgesloten in huis en niet te vergeten altijd ziek, hoofdpijn, duf gevoel in mijn hoofd en moe, bijna altijd moe.

Drie weken kruiden in mijn neus, heftig was het. De eerste twee weken voelde ik me ziek, maar wat kwam er een rommel uit mijn hoofd, zakdoeken vol snoot ik en ik kon nooit snuiten! En nu leek er geen eind aan te komen. De tweede week ook veel bloedneuzen, waar ik een beetje van schrok en ook nog even twee tellen onderuit ging (maar ik val gauw flauw als ik flink bloed). Dit bleek door het uitsnuiten van poliepen te komen, die opdrogen door de kruiden. Na drie weken kreeg ik ook acupunctuurbehandelingen. Vanaf die tijd ging ik me echt beter voelen. Veel meer energie en ruimte in mijn hoofd. Geen hoofdpijn meer, geen duf gevoel. Ik ben heel blij en tevreden met deze behandeling en er erg van opgeknapt en hoop natuurlijk dat het zo blijft. Wel moet ik me nog goed inpakken dat merk ik wel maar de lente staat voor de deur en hoop dan weer zo naar buiten te kunnen. De behandeling was intensief en heftig, maar dat was het waard. Ik laat na een tijdje nog wel van me horen hoe het met mijn holtes is. Voor nu heel erg bedankt.

Gea W.

Reacties zijn gesloten.